AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmus kiyma görmek

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işarettir.

Kahve falında kavrulmus kiyma gördüyseniz:

  • Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında at kişnemesi duymak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında is kiyafeti görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında evladina kizmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında at kişnemesi görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayi kiskanmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında erkek kiyafet görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir