AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kalp kırmayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiza hamile kalmak büyük takdir toplanacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocayi kiskanmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işarettir.

Kahve falında kisir yaptiğini görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kişnemesi duymak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kişneyen at görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evladina kizmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir