AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayi kiskanmak

Kahve falında kocayi kiskanmak

Kahve falında kocayi kiskanmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayi kiskanmak gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kocayi kiskanmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına tabir olunur.

Kahve falında at kişnemesi duymak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında at kişnemesi görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında kiza hamile kalmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evladina kizmak heveslerinin biteceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir