AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak hanesine huzurun dolacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiza hamile kalmak işlerinin büyüyeceğine, ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında evladina kizmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ili kiye girmek geçecek güzel bir ömre, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında is kiyafeti görmek zafer elde edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek kiyafet görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kisileri görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek kazancın daha da artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir