AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiza hamile kalmak

Kahve falında kiza hamile kalmak

Kahve falında kiza hamile kalmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiza hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kiza hamile kalmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kizim hamile görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ili kiye girmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kocayi kiskanmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir