AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük paralar kazanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek başarılar elde edileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş yerinde bulunmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir