AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin her yerinde yılan görmek

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde yılan gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında her yerinde yara görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında her yerinde kıl görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, muradına ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir