AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerinde kıl görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir