AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bereketin ve verimin olacağına, maddi olanaklarının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işarettir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pazar yerinde gezmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir