AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında her yerinde yara görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini yerinden çıkarmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında iş yerinde ezan okumak mutluluğundan olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında iş yerinden çıkmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir