AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş yerinde bulunmak

Kahve falında iş yerinde bulunmak

Kahve falında iş yerinde bulunmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş yerinde bulunmak gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında iş yerinde bulunmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, haklılığının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş yerinden çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında iş yerinden tazminat almak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş yerinden izin almak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında iş yerinde ezan okumak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir