AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin her yerinde böcek görmek

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde böcek gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında her yerinde yara görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir