AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin her yerinde kedi görmek

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kazancın arttırılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin her yerinde kedi gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, güçlendikçe güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında evin her yerinde böcek görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinde yara görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, alanında marka bir isim olacağına alamet eder.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir