AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin toplandığını görmek

Kahve falında evinin toplandığını görmek

Kahve falında evinin toplandığını görmek zafer elde edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin toplandığını gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında evinin toplandığını görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin toplandığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde top oynamak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top küpe görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında top kumaş görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında top kumaş almak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma toplayan birini görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık top görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir