AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık top görmek

Kahve falında yırtık top görmek

Kahve falında yırtık top görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, adını aklamayı başaracağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık top gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında yırtık top görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye tabir olunur.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık bluz görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının yırtık olduğunu görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık sandalye görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında yırtık beyaz çorap görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yırtık kıyafetle görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında yırtık kumaş görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir