AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma toplayan birini görmek

Kahve falında elma toplayan birini görmek

Kahve falında elma toplayan birini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalettir.

Kahve falında elma toplayan birini gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Kahve falında elma toplayıp yemek sağlık sorunlarından kurtulmaya, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında elma toplayıp yediğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma toplayan birini görmek işlerin kara geçeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında toplanmış elma görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına tabir olunur.

Kahve falında toplanmış saç görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah top görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir