AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde top oynamak

Kahve falında evin içinde top oynamak

Kahve falında evin içinde top oynamak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, alim insanlardan sayılacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde top oynamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında evin içinde top oynamak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında karda top oynamak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına inanılır.

Kahve falında elle top oynamak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında plastik top oynamak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakar top oynamak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda top oynamak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir