AnaSayfa / Genel / Kahve falında top kumaş görmek

Kahve falında top kumaş görmek

Kahve falında top kumaş görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında top kumaş gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında top kumaş görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Kahve falında top kumaş almak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında top halinde kumaş görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında top top kumaş görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kumaş topları görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında bir top kumaş görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek rahat bir dönem yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında pantolonluk kumaş görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir