AnaSayfa / Genel / Kahve falında top kumaş almak

Kahve falında top kumaş almak

Kahve falında top kumaş almak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, yüzünün kızaracağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top kumaş almak gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında top halinde kumaş görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında top kumaş almak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında top kumaş görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir top kumaş görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumaş topları görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında top top kumaş görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kumaş almak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir