AnaSayfa / Genel / Kahve falında top küpe görmek

Kahve falında top küpe görmek

Kahve falında top küpe görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, verimin her geçen gün artacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında top küpe gördüyseniz:

  • Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında top küpe görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Kahve falında altın top küpe görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah top küpe görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında lastik top görmek bol kazanç elde edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topla oynadığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda top oynamak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak para pul sahibi olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir