AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin toplandığını görmek

Kahve falında evin toplandığını görmek

Kahve falında evin toplandığını görmek çok büyük zararlar edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, arabasını ve toprağının olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evin toplandığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde top oynamak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evin toplandığını görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin toplandığını görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eşya toplayıp gitmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında top mermisi görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Kahve falında top sakallı erkek görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir