AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavan yıkılması görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında evinin tavanını görmek aşama kaydedeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin tavanının çöktüğünü görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek ailesi ile mutlu olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir