AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kazancının günbegün artacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında tavan yıkılması görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında tavana bakmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Kahve falında tavanda solucan görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavan silmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir