AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, bunun için sabırsızlanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evin tavanından su damladığını gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin damladığını görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında su damladığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su damladığını görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında suyun damladığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir