AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanının çöktüğünü görmek

Kahve falında evin tavanının çöktüğünü görmek

Kahve falında evin tavanının çöktüğünü görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin tavanının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında evin tavanını süslemek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin tavanına çıkmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin tavanında böcek görmek aile bireyleri ile tartışacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek kurulu düzeninin olacağına, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Kahve falında evin tavanını temizlemek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir