AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış tavan görmek

Kahve falında yıkılmış tavan görmek

Kahve falında yıkılmış tavan görmek güzel bir evliliğe, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılmış tavan gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek güzel günlerin yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet eder.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavan yıkılması görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında tavanda akrep görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işarettir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda solucan görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir