AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, manevi olarak hasar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavan yıkılması görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanında yılan görmek kendine döneceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında evin tavanını delik görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir