AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan yıkılması görmek

Kahve falında tavan yıkılması görmek

Kahve falında tavan yıkılması görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavan yıkılması gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında tavanın yıkıldığını görmek para biriktirebileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Kahve falında tavan yıkılması görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavanda leke görmek gerekirse özür dileneceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret eder.

Kahve falında tavanda balık görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavana zıplamak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir