AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tavanını görmek

Kahve falında evinin tavanını görmek

Kahve falında evinin tavanını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin tavanını gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Kahve falında evin tavanını delik görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında evin tavanını siyah görmek yanlış adımlar atacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işarettir.

Kahve falında evinin tavanını görmek işlerin daha kötüleşeceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında evin tavanına çıkmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında evin tavanını temizlemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir