AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında evinin süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında birinin evini süpürmek doğru kararların alınacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini süpürmek başarısızlıklara düşeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun evini süpürmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında annenin evini süpürmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evini süpürmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir