AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında annenin evini süpürmek çok büyük zararlar edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini süpürmek kariyer sahibi olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir