AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evini süpürmek

Kahve falında komşunun evini süpürmek

Kahve falında komşunun evini süpürmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini süpürmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Kahve falında komşunun evini süpürmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini süpürmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içini süpürmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir