AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin süpürdüğünü görmek

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini süpürmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün evini süpürmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünü süpürmek parasının pul, malının da hiç olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının evini süpürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir