AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin evini süpürmek

Kahve falında annenin evini süpürmek

Kahve falında annenin evini süpürmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz dünyayı yaşanır bir yer haline dönüştürüyor.

Kahve falında annenin evini süpürmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içini süpürmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Kahve falında evin dışını süpürmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evinin önünü süpürmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını evini süpürmek yaşam refahının düşeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına inanılır.

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir