AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini süpürmek

Kahve falında başkasının evini süpürmek

Kahve falında başkasının evini süpürmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında başkasını evini süpürmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek dinini yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ün sahibi birisi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini süpürmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalettir.

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, endişelerini silip atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir