AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin avlusunu süpürmek

Kahve falında evin avlusunu süpürmek

Kahve falında evin avlusunu süpürmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek güzel bir haber almaya, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusu süpürmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avluyu süpürmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin avlusunu görmek sevdiği insanların olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında evin avlusu görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına işarettir.

Kahve falında evin avlusunu yıkamak az da olsa feraha çıkılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda yatmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir