AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini süpürmek

Kahve falında evini süpürmek

Kahve falında evini süpürmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evini süpürmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek ferah bir haneye sahip olunacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında ölünün evini süpürmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evin içini süpürmek bunu da herkese ilan edeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evini süpürmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını evini süpürmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin evini süpürmek sıkıntıların biteceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir