AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evini süpürmek

Kahve falında birinin evini süpürmek

Kahve falında birinin evini süpürmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek kazancının artacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Kahve falında evin tozunu süpürmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalettir.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünü süpürmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bol bol moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının evini süpürmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir