AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında evinin silahla tarandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında silahla tarandığını görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rızkının bollaşacağına delalettir.

Kahve falında taramalı silah görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında silahla taranmak insanlarla arasının iyi olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarot baktırmak razı geleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarık suresini okumak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı taranmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir