AnaSayfa / Genel / Kahve falında taramalı silahla vurulmak

Kahve falında taramalı silahla vurulmak

Kahve falında taramalı silahla vurulmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında taramalı silah görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında silahla tarandığını görmek tazeleneceğine, aşama göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında silahla taranmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında tarotçu görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında saçını tararken koptuğunu görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir