AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla taranmak

Kahve falında silahla taranmak

Kahve falında silahla taranmak iş projelerinin gerçek olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, vaaz ve nasihate, umutsuz olacağına, üzüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla taranmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında taramalı silah görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla tarandığını görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında silahla taranmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında tarık akan görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında tarot baktırmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarık suresi görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir