AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarık suresini okumak

Kahve falında tarık suresini okumak

Kahve falında tarık suresini okumak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarık suresini okumak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında tarık suresi okumak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında tarık suresini okumak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tarık suresi görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taramalı silah görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tarık yıldızını görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını tararken bit görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek alım gücünü yitireceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir