AnaSayfa / Genel / Kahve falında taramalı silah görmek

Kahve falında taramalı silah görmek

Kahve falında taramalı silah görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulur.

Kahve falında taramalı silah gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında taramalı silah görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla taranmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında silahla tarandığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarkanula öpüşmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının tarandığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tarık suresini okumak malının ve parasının ziyan olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir