AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarot baktırmak

Kahve falında tarot baktırmak

Kahve falında tarot baktırmak kendisini çok iyi hissedeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hastalıkların kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulur.

Kahve falında tarot baktırmak gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Kahve falında tarot falına bakmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı taranmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında saçını tarayan birini görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalettir.

Kahve falında saç tararken bit görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir