AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla tarandığını görmek

Kahve falında silahla tarandığını görmek

Kahve falında silahla tarandığını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında silahla tarandığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Kahve falında taramalı silah görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla taranmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında silahla tarandığını görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tarot bakmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işarettir.

Kahve falında tarot falı bakmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarık yıldızını görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir