AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı taranmak

Kahve falında saçı taranmak

Kahve falında saçı taranmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kazancının yerine gelmesine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı taranmak gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında saçın tarandığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç taranması görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçını tararken bit görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını tarayan birini görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir