AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek paslı bir çiviye basabileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kapının olmadığını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalettir.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işarettir.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir