AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek dertlerin artacağına, iş ve mekan değiştireceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, bilgi ile donanacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek ruhunun dinleneceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işaret eder.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin penceresi görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına inanılır.

Kahve falında evin penceresinden atlamak daha geniş rızık elde edeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir