AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının olmadığını görmek

Kahve falında kapının olmadığını görmek

Kahve falında kapının olmadığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, nifak sokanların cezalandırılacağına, doğru yolu bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kapının olmadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının olmadığını görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek ticarette ilerleyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında kolların olmadığını görmek çok önemli noktalara geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir