AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalet eder.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kapının olmadığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı açmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek eşlerinin kapanacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapısı olmayan tuvalet görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir